tiistai 20. tammikuuta 2015

Remonttia

Yläkerrassa


Kotimme on valmistunut viitisentoista vuotta sitten, ja alkaa pikkuhiljaa olla remonttien aika. Uusperheen ollessa kyseessä, minähän olen muuttanut tänne myöhemmin, joten aiemmat materiaali- ja sisustusvalinnat eivät ole minun. Tähän mennessä olemme remontoineet tuulikaapin, sekä ala- että yläkerran vessat ja tytön nykyisen makuuhuoneen. Nämä olivat priorisoituna ensimmäisinä, koska niissä huoneissa oli kaikkein karmeimmassa kunnossa  olevat (ja kaikkein karmeimmat) tapetit. Lisäksi saunan lauteet on kerran tehty uusiksi. Viime talvena meidän piti vaihtaa tapetit seuraavaan yläkerran makkariin, mutta jostain syystä se taas jäi...vaan nytpä olemme tarttuneet hommaan ja lähteneet remontoimaan tulevaa peli- ja leikkihuonetta!
 
 
Tässä siis lähtökohta remontille. Kameran muistin kaivaa esiin kun olimme jo ensimmäisen siivun boordista repineet, mutta hyvinhän tästäkin hahmottaa mistä on kyse. Tapetti on oranssia, boordi vihreää ja seinät täynnä reikiä ja raapooksia. Huone on muutaman viime vuoden ollut käytössä lähinnä varastona, sinne on viety kaikki ylimääräinen ja laitettu ovi kiinni - helppoa! Nyt kuitenkin huonetta on antaumuksella tyhjätty (vielä hommaa piisaa) ja tarkoituksena on siis tehdä siihen ainakin nyt hetkeksi aikaa tila peleille ja leikeille. Huoneeseen tulee myös tytön käyttöön tv, dvd ja vanha kunnon VHS-laitteisto, joka sattuu vielä toimimaan. Isompien sisarusten VHS-kasetteja on nimittäin vino pino, ja antaa nyt ollakin vielä sen aikaa kun laite ja kasetit toimivat. Hankkiudutaan niistä sitten myöhemmin eroon. Huone saa toki toimia myös vierashuoneena.
Myöhempi haave minulla on tehdä huoneesta pukeutumishuoneeni, mutta siihen kulunee useita vuosia!

Tästä siis lähdettiin liikkeelle, ja tällä viikolla pääsen valitsemaan uusia tapetteja. Visio on jo mielessä, mutta nähdään mihin suuntaan kallistun tällä kertaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti