perjantai 8. toukokuuta 2015

Kesälomareissu buukattuna!

Pieniä tunnelmapaloja...


No nyt kesälomareissu on varattuna viimeistäkin majoitusta myöden ja saa rauhassa odotella lomaa! Tammikuussa pohdin lomavaihtoehtoja (postaus täällä) ja nyt olemme (tai pikemminkin minä olen, reissujen suunnittelu on oikeastaan täysin yksin minun vastuullani - toisaalta hyvä, toisaalta joskus olisi mukava pohtia hieman enemmän yhdessä sopivia vaihtoehtoja) tehneet päätöksemme.
Suuntaamme siis lomalla uudelleen Ruotsiin. Voitimme viime syksynä lahjakortin Astrid Lindgren Världiin, sisältäen kahden päivän liput ja majoituksen mökissä. Yritin myydä lahjakorttia, mutta koska kiinnostuneita ei ilmaantunut, päätimme käyttää sen itse ja suunnata Pepin luo uudelleen. Sinänsä ihan kivaa, koska ALV oli niin upea paikka että sinne menee mielellään uudelleenkin. Viime vuonna yövyimme Vimmerbyn keskustassa hotellissa, nyt saamme kokea hieman erilaisen yön ALV:hen kuuluvassa mökkikylässä.
Kuva täältä
Villa Bråviken i vårsol
Kuva täältä
ALV: jälkeen ajelemme kohti Kolmårdenia, jotta saamme reissun mahdutettua myös jotain uutta nähtävää. Kaksi yötä Kolmårdenin omassa hotellissa olisi tullut mahdottoman tyyriiksi, joten varasin yhden yön ainakin kuvissa upean näköisestä kartanotyylisestä hotellista - näin voimme nauttia itse eläinpuistosta lähes kaksi kokonaista päivää, ilmeisesti sielläkin nähtävää ja tekemistä riittää. Yövymme siis viimeisen yön Ruotsin puolella Kolmårdenin Vildmarkshotellissa, jonka huonehintaan kuuluuvat kahden päivän eläinpuistoliput.
Reissusta sitten enemmän kesällä! :)
Suunnittelu on yksi parhaita osia matkoissa :)
(Viime kesän reissusta voit lukea täältä ja täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti